0

Eduard Tüür avas Kuke galeriis eksliibriste näituse

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Karikaturist Eduard Tüür avas täna Kuke galeriis eksliibriste näituse.

Eduard Tüür on Haapsalus sündinud karikaturist ja graafik, kelle esimene karikatuur avaldati 1955. aastal Haapsalu ajalehes.

Viljaka autorina on ta osalenud paljudel näitustel nii Eestis kui ka välismaalning tema loomingust on ilumnud suur hulkpilapiltide raamatuid.

Fotod: Arvo Tarmula

Eduard Tüüri eksliibrised foto arvo tarmula (5) Eduard Tüüri eksliibrised foto arvo tarmula (1) Eduard Tüüri eksliibrised foto arvo tarmula (2) Eduard Tüüri eksliibrised foto arvo tarmula (6) Eduard Tüüri eksliibrised foto arvo tarmula (4) Eduard Tüüri eksliibrised foto arvo tarmula (3) Eduard Tüüri eksliibrised foto arvo tarmula (7)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz