4

Galerii: Poliitikud Läänemaa ühisgümnaasiumis

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Fotod: Arvo Tarmula

Poliitikud ühisgõmnaasiumis (1) Poliitikud ühisgõmnaasiumis (2) Poliitikud ühisgõmnaasiumis (3) Poliitikud ühisgõmnaasiumis (4) Poliitikud ühisgõmnaasiumis (5) Poliitikud ühisgõmnaasiumis (6) Poliitikud ühisgõmnaasiumis (7) kelam Poliitikud ühisgõmnaasiumis (8) Poliitikud ühisgõmnaasiumis (9) Poliitikud ühisgõmnaasiumis (10) Poliitikud ühisgõmnaasiumis (11) Poliitikud ühisgõmnaasiumis (12) Poliitikud ühisgõmnaasiumis (13) Poliitikud ühisgõmnaasiumis (14) Poliitikud ühisgõmnaasiumis (15) kallemets Poliitikud ühisgõmnaasiumis (17) Poliitikud ühisgõmnaasiumis (18) Poliitikud ühisgõmnaasiumis (19) Poliitikud ühisgõmnaasiumis (20) Poliitikud ühisgõmnaasiumis (21) Poliitikud ühisgõmnaasiumis (22) Luik Poliitikud ühisgõmnaasiumis (23) Poliitikud ühisgõmnaasiumis (24) Poliitikud ühisgõmnaasiumis (25) Poliitikud ühisgõmnaasiumis (26) Poliitikud ühisgõmnaasiumis (27) Poliitikud ühisgõmnaasiumis (28) Poliitikud ühisgõmnaasiumis (29) Poliitikud ühisgõmnaasiumis (30) mänd Poliitikud ühisgõmnaasiumis (31) Poliitikud ühisgõmnaasiumis (32)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Kätlin
Kätlin

täiesti õige, miks ei käi reform nendel külas, kellele seda vaja oleks. Leo nimetatud koolid vajanuks igal juhul külastamist. Potjomkin on vist elus endiselt.

Täpsi
Täpsi

Poliitikud koolis – aga miks näiteks metsalangetajatel ei lubata teha kooli ühiskülastust?

hmm
hmm

hea küsimus

Leo
Leo

Isandad käisid kohal. Aga oleks pidanud hoopis linna algkooli või põhikooli värsket atmosfääri nautimas käima. Luik ka kohal….valimised lähenevad.

wpDiscuz