2

Politsei: Haapsalust varastatud auto leiti üles

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Politseipatrull leidis Haapsalust Kuuse tänaval asuvast garaažist varastatud sõiduauto täna hommikul Haapsalus Kastani tänaval võsast. Politsei toimetas auto menetlustoiminguteks Haapsalu politseijaoskonna territooriumile, teatas politsei- ja piirivalveameti pressiesindaja Kaja Grak.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Säga
Säga

Kus kohas on kuuse tänaval garaaž või garaažid? Kui on, siis kellegil eramaja hoovis.

MB
MB

Haapsalu Gümnaasiumi hoovis asuvad garaazid, HG aadress on Kuuse 1,
õpi oma linn tundma

wpDiscuz