0

Naiskodukaitse ringkonnajuht Mare Laide saab Liiliaristi teenetemedali

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Võiduphaparaad148-viNaiskodukaitse Lääne ringkonna juht Mare Laide (vasakult esimene) mullusel Võidupüha paraaadil Haapsalus. Foto: Urmas Lauri

Naiskodukaitse annab oma neljale liikmele Liiliaristi III klassi teenetemedali tunnustamaks nende eeskujulikku teenistust.

Naiskodukaitse Liiliaristi III klassi teenetemedali saavad Lääne ringkonna juht Mare Laide, Valga ringkonna Tõlliste jaoskonda juhtiv Ülle Säinas, Anne Tropp Jõgeva ringkonnast ning Märjamaa jaoskonda juhtiv Nele Pernits, teatas Naiskodukaitse BNS-ile.

Liiliaristi III klassi kavaler Mare Laide on pikaajalise kogemusega ja kindlakäeline. Ta juhib Lääne ringkonda, formeerimiskeskuse tööd ning eelneval kahel aastal sammus ta Võidupüha paraadil Naiskodukaitse kompanii eesotsas. Mare on hinnatud organisatsiooniõpetuse- ning laskeinstruktor, teatas Naiskodukaitse oma pressiteates.

Teenetemedalid antakse üle laupäeval Järvamaal Koigi mõisas, kus Naiskodukaitse tähistab piduliku aktuse ja vastuvõtuga 87. aastapäeva. Peol osaleb ka ligi 150 naiskodukaitsjat ringkondadest üle Eesti.

Liiliaristi põhiklasse antakse välja tegevliikmetele eeskujuliku teenistuse eest organisatsioonis.

Praeguse seisuga on Naiskodukaitses 2075 liiget.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz