Obama sai Ilveselt kingituseks enda foto ja nimega ID-kaardi näidise

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

President Toomas Hendrik Ilves kinkis USA presidendile Barack Obamale Peeter Lauritsa teose ja näidise ID-kaardist kui e-riigi ühest nurgakivist.

Obama oli päeva jooksul korduvalt huvi tundud Eesti e-riigi vastu ja rõhutanud selle rolli kohtumistel, teatas presidendi kantselei BNS-ile. Ilves kinkis Obamale ka Peeter Lauritsa teose "Vooluvõrgud 2 / Waterway Weaves 2", mis valmistati tellimustööna. Teost trükitakse viis eksemplari ning Obama sai endale neist esimese, mis kannab tähistust 1/5.

Obama vastukingitus Ilvesele oli New Jersey, viimase kunagise koduosariigi kaart aastast 1796, mis on originaaleksemplar ja käsitsi koloreeritud.

Obama Eestis (7)Presidendid Ilves ja Obama Kadriorus presidendilossis. Foto:René Velli

Lauritsa maal obamaleAmeerika Ühendriikide president Barack Obama sai kingituseks Peeter Lauritsa teose "Vooluvõrgud 2 / Waterway Weaves 2". Foto: Peeter Laurits

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments