Kultuurikeskuses saab näha Haapsalu fotoklubi aastanäitust

Juhan Hepner

juhanh@hot.ee

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 11

Haapsalu kultuurikeskuse fuajees on välja pandud Haapsalu fotoklubi aastanäitus.

Mullu taaselustatud Haapsalu fotoklubi juured ulatuvad eelmisse sajandisse. Uuenenud fotoklubi jaoks on see järjekorras teine aastanäitus. Eelmisel aastal langes näituse aeg kokku Valge Daami päevadega ning sama juhtub tänavugi.

Seekordsel näitusel on fotoklubi juhatuse liikme Ants Maripuu sõnul 16 fotograafi veidi enam kui 50 pildiga. Ametlikke liikmeid on Haapsalu fotoklubil 41. "Siia tulevad peale eelmist näitust tehtud pildid," ütles Maripuu.

Fotoklubi liikmed käivad pildistamas nii üksikult kui ka koos. "Koela talumuuseumis pildistamas käies oli meid hästi palju koos," lausus Maripuu selle kohta, milline on olnud fotoklubi kõige suurema osavõtuga ühisüritus. Maripuu sõnul on fotoklubil soov muuta aastanäitused traditsiooniks ja loodetavasti võiksidki need toimuda igal aastal just Valge Daami ajal.

Viie fotoga on näitusel esindatud ka Lääne Elu fotograaf Arvo Tarmula. Tarmula sõnul pole näitusel läbivat teemat. "Iga fotograaf valis ise, millised tööd ta välja panna tahab," lausus Tarmula. Tarmula on näitusel Haapsalu piiskopilinnuses tehtud piltidega. "Pildistasin linnusehoovis olnud modelli," ütles ta.

Fotod: Arvo Tarmula

IMG_0020-vi IMG_0027-vi IMG_0034-vi IMG_0064-vi IMG_0078-vi IMG_0079-vi IMG_0090-vi IMG_0102-vi IMG_0112-vi IMG_0117-vi IMG_0120-vi

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments