0

Virtsus käivad merepäevad

Andrus Karnau

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Virtsu tuulepark.
Virtsu tuulepark.

Virtsus on laupäeval aasta suurim pidu – merepäevad.

Keskpäeval algas laat, kus pakuvad kaupa käsitöölised. Lastele on batuut, näomaalingud ja ratsutamine. Virtsu koolilpased pakuvad head ja paremat suvekohvikus.

Kell 3 kohtub Virtsu jalgpalliklubi FC Toompeaga jalgpallis ja kell 5 algab pidu, kus kolmandat korda antakse üle heakorrakonkursi "Kaunis Virtsu" auhinnad. Enampakkumisele tulevad maalid ja kaunis käsitöö sellistelt meistritelt nagu Erki Evestus, Aide Leit-Lepmets ja Eda Männilaan. Esinevad: tantsurühm "Kirivöö", tantsutrupp "Celavy", Jüri Homenja, ansambel "Tulv" ja DJ Felix.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz