0

Liikluse ümberkorraldus 13. juulil Haapsalus

Avatar

Merilin

merilin.sellik@le.ee

Haapsalu 14. rattaralli toimumise tõttu 13. juulil suletakse liiklus ajutiselt Lihula maanteel ajavahemikul kl 11.30–16 Mulla ja Kuuse tänavaga ristumisest kuni Raudtee ja Tamme tänavaga ristumiseni. Veekeskuse esine autobussipeatus on liikluse sulgemise ajaks ajutiselt üle viidud Lihula maantee ja Mulla tänava ristmiku nurgale. Linnaliinibusside Õpetaja peatus on ajutiselt üle viidud Lihula maantee ja Raudtee tänava ristmiku nurgale. Liiklust korraldavad liiklusreguleerijad. Loodame linnaelanike mõistvat suhtumist.

 

Jaan Saviir
Jalgrattaklubi PARALEPA

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz