Viljandis peeti Eesti meistrivõistlused triatlonis

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Täna toimusid Viljandis Eesti meistrivõistlused triatloni olümpiadistantsil. Eesti meistriks tuli Kirill Kotšegarov ajaga 1:56.09,8. Naistest võitis Kaidi Kivioja ajaga 2:11:38, mis võistluse üldkokkuvõttes tähendas 15. kohta.

Noorte arvestuses läksid Eesti meistritiitlid Henry Räppole ja Rahel Kallasele. Lastedistantsil olid kiireimad Johan Tamm ja Merilii-Mai Kivimets.

Ainsa läänlasena osales Läänemaa Kergejõustikuklubi sportlane Heigo Hein, kes 47 mehe konkurentsis saavutas 36. koha ajaga 2:39.57,2. Ujumises oli tema aeg 41., jalgrattasõidus 42, jooksmises 21. Spetsiaalselt ta selleks võistluseks ei valmistunud, kuid hindas võistlust igati kordakäinuks.

Olümpiadistants koosneb 1,5 km ujumisest, 40 km jalgrattasõidust ja 10 km jooksust.

Võistlustel anti neli starti erineva pikkusega distantsile: esmalt kõigile soovijaile ehk rahvavõistlusele, siis sportlastele, noortele ja lastele. Osa võtsid ka välismaalased.

Endel Susi

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments