0

Haapsalu Linnavalitsuse istungi korraldus nr 462

Avatar

Merilin

merilin.sellik@le.ee

Haapsalu Linnavalitsus võttis 18.06.2014 istungil korraldusega nr 462 vastu Rüütli 6/6a krundi detailplaneeringu Haapsalus.
Detailplaneeringu eesmärk on jagada kahe elamuga krunt kaheks krundiks, nii et kummalegi krundile jääks üks elamu. Planeeritud kruntidele määratakse ehitusõigus ja hoonestustingimused, mille kohaselt tuleb olemasolevad elamud säilitada, rekonstrueerida.  Planeeritava krundi suurus on 1033 m2.
Detailplaneering vastab Haapsalu üldplaneeringule.
LEI Ehitusgrupp OÜ poolt koostatud detailplaneering avalikustatakse ajavahemikul 17.–30.07.2014. Planeeringuga saab tutvuda Haapsalu linnavalitsuse fuajees esmaspäevast neljapäevani kl 8–17, reedeti kl 8–16.30 ning Haapsalu linna kodulehel (www.haapsalu.ee).

 

Lugupidamisega
Haapsalu Linnavalitsus

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz