Suvevollet juhivad Anu Ljubimova ja Lauri Loorits

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 4

Credit24 Suvevolles selgitati 4. etapi parimad. Volletati samaaegselt neljateistkümnes eri Eesti paigas, Läänemaa osavõistlus peeti Taeblas.

Meeste mõõduvõtmiseks moodustati viis võistkonda, neist neli nelja ja üks viie liikmeline. Võitjaks tuli viisik, kuhu kuulusid Lauri Loorits, Olev Aasa, Lauri Lilleoks, Georg Paaliste ja Tiit Laur Randlaine.

Naiste turniiril osales kaks kolme ja kaks nelja liikmelist tiimi. Parim oli nelik koosseisus Berit Klaas, Tiia Laidinen, Maret Valk ja Maritta Mark. Taebla etappi toetas auhindadega firma OÜ Woodmade.

Suvevolle Läänemaa parimad on nelja etapi järel Anu Ljubimova ja Lauri Loorits, kes mõlemad on kogunud 56-st võimalikust 52 punkti.

Lauri Loorits juhib ühtlasi ka noorte arvestuses.

Parim veteran on 40-ne punktiga Olev Aasa. Perekondade on liidrid Urmas ja Maigi Koppe.

Perekond Paaliste on teised ja mullused võitjad Aasa kolmandad.

Enn Kerge

Fotod: Enn Kerge

suvevolle (1) suvevolle (2) suvevolle (3)
Naisteturniiri parim oli nelik koosseisus Berit Klaas, Tiia Laidinen, Maret Valk ja Maritta Mark.
suvevolle (4)

Meestest tuli võitjaks viisik, kuhu kuulusid Lauri Loorits, Olev Aasa, Lauri Lilleoks, Georg Paaliste ja Tiit Laur Randlaine.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments