0

Meie Maa: PERH üritab Kuressaare haiglat omale saada

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

meiemaa_03Põhja-Eesti Regionaalhaigla (PERH) tahab oma haldusesse saada Eesti kuute väiksemat maakonnahaiglat, sealhulgas Kuressaare haiglat, kirjutab Saaremaa ajaleht Meie Maa.

Lääne Elu andmetel on PERH-i eesmärk juba sel aastal luua kontsern, millesse kuuluvad PERH ning Lääne-, Hiiu-, Saare-, Rapla, Järva- ja Lääne-Virumaa haigla. Kuus maakonnahaiglat jäävad edasi üldhaiglaks, kuid PERH omandab neid haldavaist sihtasutustest enamusosaluse ehk otsustusõiguse.

SA Kuressaare Haigla nõukogu esimehe Madis Kallase sõnul ei ole nõukogu ühtegi sellesisulist ettepanekut PERH-ilt saanud. “Nõukogu ei ole seda teemat seni koosolekutel käsitlenud. Seetõttu nõukogu soovib neid esitatud väiteid juhatusega arutada ja siis oleme valmis andma meeleldi kommentaari,” ütles Kallas.

Nõukogu järgmine koosolek toimub 1. juulil ja seal puudutatakse ka seda teemat.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz