0

Eilne päev liikluses: seitse liiklusõnnetust, poolsada purjus juhti

Lehte Ilves

Lehte Ilves

lehte@le.ee

Eelmise ööpäeva jooksul juhtus Eestis seitse liiklusõnnetust, tabati üks narko- ja 48 alkoholi tarvitamistunnustega mootorsõiduki juhti. Läänemaal ei olnud ühtki tõsisemat liiklusõnnetust.

Esimene õnnetus juhtus 6. juuni varahommikul kell 5.29 Tallinnas Pärnu maantee ja Vabaduse väljaku ristmikul. Viru ringi poolt tulnud ja Kaarli puiesteele parempööret sooritanud Audi A4, mida juhtis purjus 22-aastane Aleksandr, kaotas juhitavuse ja sõitis teelt välja sõidusuundi eraldavale ohusaarele, vastu lillealust ja posti. Sõiduauto juht ja sõidukis viibinud 20-aastane Karolis viidi Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

Kell 8 juhtus liiklusõnnetus Lääne-Virumaal Tapal. BMW, mida juhtis purjus 31-aastane Vladimir, kaldus vastassuunavööndisse ja põrkas kokku vastutuleva väikebussiga, mida juhtis 48-aastane Ants. Väikebussi juht viidi Rakvere haiglasse, kus ta sai esmaabi ja lubati siis koju.

Kell 17.20 oli liiklusõnnetus Tallinnas Paldiski maanteel. Õismäe poolt Tähetorni tänava suunas liikunud Audi Q3, mida juhtis 47-aastane Ethel, sõitis otsa paremalt poolt teepeenralt ootamatult sõiduteele sõitnud mopeedile, mida juhtis 55-aastane Urmas. Mopeedijuht viidi Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

Politsei palub kõiki, kes juhtusid seda õnnetust pealt nägema, helistada tel 612 5666 või 110.

Tund aega hiljem, kella 18.23 ajal oli liiklusõnnetus Põlva vallas Võru-Põlva maanteel. Tee ääres pargitud sõiduautost jooksis ootamatult sõiduteele 6-aastane poiss, kes sai löögi mööda sõitnud sõiduautolt. Laps viidi Tartu ülikooli kliinikumi.

Kella 19.10 ajal juhtus liiklusõnnetus Raplamaal Käru vallas Tallinna-Rapla-Türi maantee 80. kilomeetril. Sõiduauto Kia Picanto, mida juhtis 76-aastane Jevgeni, kaldus enne Käru jõe silda paremale teelt välja vastu silla truupi. Juht ja kaasreisija, 75-aastane Aleksandra viidi Järvamaa haiglasse, nad said esmaabi ja lubati koju.

Kella 19.10 ajal toimus liiklusõnnetus Põlvamaal. Audi 80, mida juhtis 43-aastane purjus Tõnu, kaldus vastassuunavööndisse, sõitis teelt välja ja rullus üle katuse. Juht viidi Tartu ülikooli kliinikumi, kus ta sai esmaabi ja viidi siis kainenema.

Kella 20.11 ajal juhtus liiklusõnnetus Tallinnas, Esialgsetel andmetel tagurdas seni kindlaks tegemata sõiduk otsa 45-aastase Sergeile, kes viidi Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

Politsei ootab pealtnägijate teateid ka selle õnnetuse kohta tel 6125666 või 110.

Ärandati kaks sõidukit. Põhja prefektuuri piikonnast ärandati helesinine Audi 80 numbrimärgiga 735TFB. Lääne prefektuurist varastati hall haagissuvila numbrimärgiga 071YHY. Mõlemad on 1991. aasta sõidukid.

Leitud sõidukite kohta politseil teateid ei ole.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz