Joobes alaealised on Haapsalus endiselt probleemiks

Juhan Hepner

juhanh@hot.ee

Linnavolikogu ees esinenud politseiesindajate sõnul on endiselt üheks Haapsalu murekohaks alkoholi tarvitavad alaealised.

Enamiku alaealiste poolt sooritatud vandaalitsemisjuhtumite puhul on mängus olnud alkohol. Seda näiteks promenaadi ja tenniseväljaku lõhkumiste puhul.

Alaealised kipuvad vägijooke tarbima ka mahajäetud ja ohtlikes paikades nagu endise MEK-i territooriumil, Kiltsi 3 asuval naftabaasi alal ning Krimmi holmil asuvates kalatehase varemetes.

Probleemiks on ka vastutustundetud täiskasvanud, kes noortele alkoholi ostavad. Pzolitsei on tänavau tabanud juba 4 alaealistele alkoholi hankinud isikut.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
6 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Kui
10 aastat tagasi

miski ei meeldi-mine ära!SEE on Haapsalu vana mentaliteet?

080
10 aastat tagasi

ja eriti hästi paned 🙂 loe ikka nädalavahetusi millal see buss seal käib ja millal mitte kui miskit ei meeldi võib ju bussi ära osta 😀

Ihaldaja
10 aastat tagasi

Kuhu see vares sai. hää sakuska läheb veel kaduma

Ja eriti
10 aastat tagasi

….suureks probleemiks on liikuv kõrts, valge Wolksvagen Transporter nr 080, mis saabub ülima täpsusega maanoortega Aafrica ette iga nädalavahetuse õhtul. Kõrtsile kohaselt on see varustatud suure hulga alkoholiga ning vinge helitehnikaga, mis keeratakse viimase peale. Nägin kord ise,et hullu tümpsu pärast kukkus vares surnult puu otsast alla. Ning eriti hull,et ümbruskonna inimesed ei saa ka palavaga aknaid lahti teha….

Mats
10 aastat tagasi
Reply to  Ja eriti

Krt sa ,,ihaldaja,,oled ikka kohalik Jack Norris.Küsimus mis sa seal afrika ees vahid siis.Täitsa huvitav äkki peaks pöörduma sinu poole ,laseks sul Tallinna maanteel autosid loendada näiteks.Kui sul nii igav on,et käid uudistamas kuidas teised õlut või mida iganes joovad seal.

080
10 aastat tagasi
Reply to  Mats

kui on miskid probleemid siis kui jõuan nädalavahetusel tulen kõmmutan mõned tuvid ka ja saad suppi teha 😛 ja see auto ei ole transporter autoteadlane 😛