Lihthange karuputke võõrliikide tõrje tellimiseks

Merilin

merilin.sellik@le.ee

Keskkonnaamet ootab pakkumusi riigihankele „Karuputke võõrliikide uute kolooniate tõrje tellimine aastaks 2014” (viitenumber 151777). Hange avaldatakse ning pakkumused tuleb esitada elektrooniliselt E–riigihangete keskkonnas (https://riigihanked.riik.ee). Hankedokumentidega tutvumiseks ning küsimustele–vastustele ligipääsu saamiseks tuleb siseneda end ID–kaardi või mobiili–IDga autentides. Hankes osalemiseks tuleb registreeruda hanke juurde hanke üldandmete või hankes osalejate lehel. Pakkumuste esitamise tähtaeg on 8. mai 2014 kell 11. Juhised e–keskkkonna kasutamiseks ja pakkumuse esitamiseks leiab E–riigihangete keskkonna infoportaali rubriigist „E–keskkonna kasutamine”.

Karuputketõrjet rahastatakse Euroopa Regionaalarengu Fondi vahenditest meetme „Looduse mitmekesisuse säilitamine” kolmanda investeeringute kava alusel projektist „Karuputke võõrliikide tõrje aastatel 2013–2014”.

Keskkonnaamet kutsub kõiki osalema mais toimuvatel karuputketõrjeteemalistel infokoosolekutel, lähem info Keskkonnaameti kodulehel www.keskkonnaamet.ee.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments