Mullu lisandus Läänemaal üks vabatahtlik päästekomando

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Eelmisel aastal hakkas Läänemaal tegutsema üks uus vabatahtlik päästekomando — Ridalas.

Läänemaa päästepiirkonna juhi Andres Liiva sõnul on komando loodud ja liikmed koolitatud juba varem, kuid päästeametiga lepingu sõlmisid Ridala vabatahtlikud pritsimehed 2013. aastal.

Ridala vabatahtlike eestvedaja Tiit Kaljuveeri sõnul kuulub seltsi 15 liiget ning seni oli kasutata kaks autot GAZ-66 ja GAZ-53 ning läinud aasta lõpus ostis Ridala vald vabatahtlikele Soomes heas korras tuletõrje-paakauto Scania 111. „Reedeks püüame selle ka päästeametis arvele saada,” ütles Kaljuveer.

Ühelgi väljakutsel pole Ridala vabatahtlikud veel käinud. „Õnneks pole nii suuri tulekahjusid olnud, kus meie abi oleks vaja olnud,” rääkis Tiit Kaljuveer.

Praegu tegutseb Läänemaal 7 vabatahatlikku päästekomandot — Nõval, Pürksis, Paliveres, Kirnas, Ridalas, Kõmsil ja Vatlas — ning Haapsalus teguseb Lääne-Eesti vabatahtlik reservpäästerühm.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
pre walkers
10 aastat tagasi

Very informative article post.Thanks Again. Really Cool.

Washington
10 aastat tagasi

Muchos Gracias for your blog article.Much thanks again. Keep writing.

health insurance quotes
10 aastat tagasi

Looking forward to reading more. Great blog article.Really looking forward to read more. Want more.

5 dollars
10 aastat tagasi

Muchos Gracias for your article. Want more.