Rimo Hunt loobus esialgu uutest pakkumistest

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Läänemaa möödunud aasta parim meessportlane Rimo Hunt. Foto: laanemaajk.wordpress.com
Läänemaa möödunud aasta parim meessportlane Rimo Hunt. Foto: laanemaajk.wordpress.com
Läänemaa möödunud aasta parim meessportlane Rimo Hunt. Foto: laanemaajk.wordpress.com

Eelmisel hooajal Eesti jalgpallimeistrivõistlustel parimaks mängijaks tunnistatud ning ka koondisedebüüdi teinud 28-aastase ründaja Rimo Hundi vastu on tänavu talvel huvi tundnud mitmed välisklubid, kuid arvatavasti jääb mees esialgu FC Levadiasse.

Viimasel ajal tundis ründaja teenete vastu kõige suuremat huvi Tšehhi kõrgliigas eelviimasel kohal olev Ostrava Banik, kuid kokkuleppele siiski ei saadud, kirjutab Postimees.

Mulluseks Läänemaa parimaks sportlaseks valitud Rimo Hunt selgitab, et kindla “eiga” veel tegemist ei ole. Tšehhis läks tema sõnul normaalselt ja tema vastu oli huvi olemas. Saadi ka tingimustes kokkuleppele, kuid tšehhid soovisid sõlmida pooleteise aasta pikkuse lepingu, Hunt aga poole aasta pikkust laenulepingut, et suvel asjad uuesti üle vaadata.

Hundi sõnul polegi praegu tõenäoliselt välismaale siirdumiseks parim aeg ning tunduvalt mõistlikum oleks selline muudatus ette võtta suvel.

“Eraelu koha pealt on välismaale mineku osas praegu keeruline otsust teha, kuna on oodata pere juurdekasvu ning ka majaehitus on pooleli,” põhjendas väravakütt.

Ka ütleb Hunt, et suvel on vorm kindlasti parem.

Peale Baniki tundis Hundi vastu vastu elavat huvi Saksamaa 3. Bundesligas mängiv SV Elversberg. Hunt ütleb, et saab Eestis kätte laias laastus sama palga mis Saksamaal.

Poola kõrgliigas eelviimasel kohal paiknev Bielsko-Biala Podbeskidziele ütles Hunt enda sõnul uuesti ära samal põhjustel mis tšehhidelegi.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments