Tähelepanu!

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Peaekstrasenss Eestis, firma Reaalhiiler Eesti president, maagiateaduste kandidaat, hüpnoterapeut
VITALI LAVRUŠA (reg 10350586) VÕTAB VASTU MITMESUGUSTE VAEVUSTE JA PROBLEEMIDEGA INIMESI 21.–22. NOVEMBRIL kell 12-19 Beguta külalistemajas Kalda 4, Haapsalu.
– Kasutan iidset energotuleteraapiat, astraal-energeetilist meetodit ning Filipiinide vereta psühhokirurgiat hea– ja pahaloomuliste kasvajate vastu.
– Teen manuaalteraapiat ja selgroovenitust, kiirendan kasvu, vabastan allergiast, depressioonist, epilepsiast, enureesist ja liigesehädadest.
– Aitan kiiresti kehakaalus juurde ja alla võtta, parandan kuulmis– ja nägemishäireid, vabastan kogelemisest.
– Võtan ära needuse ja nõiduse, alkoholi–, nikotiini– ja narkootikumisõltuvuse ühe seansiga, mille meetodile ei ole analoogset maailmas.
– Vabastan raskesti kasvatatavad noorukid varastamise, hasartmängu ja huligaanitsemise kalduvusest, stimuleerin neid pöörduma õpingute ja hingestatuma maailmavaate poole.
– Vabastan meeste ja naiste probleemidest, suurendan ja vähendan rindu üks kuni kaks numbrit.

Ravis olge vankumatu, ärge õigustage ega kaubelge, vaid leppige ja palvetage rohkem ning teie puu lööb õitsele kui roos!

Info telefonil 602 0764 (tel/faks firma), 5342 4139 (sekretär) ja 517 4517 (Vitali Lavruša).

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
8 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
complete currency trader bonus
10 aastat tagasi

Really appreciate you sharing this article post.Much thanks again. Will read on…

Health insurance
10 aastat tagasi

Muchos Gracias for your blog post.Really thank you!

trade advisor pro bonus
10 aastat tagasi

I really enjoy the blog post.Really thank you! Want more.

make money online
10 aastat tagasi

Thank you ever so for you blog.Really looking forward to read more.

ave alavainu
10 aastat tagasi

helistasin Lavruša ühemehefirmasse 6020764; selgitas: on 75 a. vana, suurim saavutus – kutsuti Ameerikasse, pani president Reagani püsti; hinnad samad, ainult kui küsisin kui palju maksaks voodihaige ema juurde tulemine, vastas imearst kõhklemata – 370!
Kirjutasin reedesesse Hiiu Lehte hoiatuse. Muu hulgas lisasin, et mul on ju kogunisti ekstrasenss-instruktori paberid aastast 1991: kui iimesed väga oma raha peale vihased on, võiksid nad oma 50 euri ka mulle tuua! Igal juhul – peaksite ka Läänemaa inimesi hoiatama. Lisaks võib sellest, kuidas nn. ekstrasensse tehakse, lugeda mu kogumikust “Müstika ja meditsiin” pala “Arstiks kuue päevaga”. Raamatukogudes ilmselt on.
Teie
ave a.

V.Lavruša
10 aastat tagasi

Google otsingusse “peaekstrasensi” nimi sisse lüües on võimalus lugeda, mis õudusasjadega tegemist tegelikkuses on. Uurisime ka hindu, näidatud numbritel. Visiit on 50.-, senss 300.- kuni 350.-. Ikka eurodes.

gr
10 aastat tagasi

Vabastan rahast. Tulemus garanteeritud! Helistada 55 959 xxx!

ostap bender
10 aastat tagasi

surnust ülesäratamine igas vanuses, vabastan ka teid igasugustest rahapaberitest ja kinnisvarast