Haapsalus jätkub sportijaid mõlemasse fitnessiklubisse

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

White Lady omanik Siret Kosk (sinises) on rahvusvahelise litsentsiga Les Millsi BodyVive’i rühmatreeningu treener. BodyVive’i trenni saab Haapsalu kaubamaja kolmandal korrusel teha neli korda nädalas. Foto: Arvo Tarmula
White Lady omanik Siret Kosk (sinises) on rahvusvahelise litsentsiga Les Millsi BodyVive’i rühmatreeningu treener. BodyVive’i trenni saab Haapsalu kaubamaja kolmandal korrusel teha neli korda nädalas. Foto: Arvo Tarmula

Kuu aega pärast Haapsalu teise fitnessiklubi avamist said mõlema klubi juhid kinnitada, et hirmud olid asjatud — sportijaid jätkub mõlema klubi rühmatreeningule.

Septembri lõpus Haapsalu kaubamaja kolmandal korrusel treeningstuudio White Lady avanud Siret Kosk kinnitas, et rahvast käib, inimesed on uue klubi avastanud.

„Käivad need, kes pole kunagi varem trennis käinud. Fitclubist inimesi üle tulnud ei ole,” ütles Kosk.

Ka Haapsalus kümmekond aastat töötanud Fitclubi juhi Mailiis Tammeveski sõnul ei ole trenniliste arv pärast teise klubi avamist kahanenud ja saalid on sportijaid pigem täis.

Kuigi mõlemad klubid pakuvad kümmet laadi rühmatreeninguid, erinevad sihtrühmad veidi.

White Lady kliendid on naised. Klubis antakse ka spetsiaalseid treeninguid rasedatele ja äsja emaks saanud naistele koos beebidega.

Just BabyPower ehk jõutrenn, kus raskusena kasutatakse beebit, on White Ladys enim külastatav, rääkis Kosk.

Novembris algavad Zumba tantsutrennid lastele.

Isadepäeval tuleb White Lady klubis siiski ka üks meestele mõeldud trennipäev.

Fitclubi trennides käivad korrapäraselt ka mehed. Klubi liikmed saavad tasuta kasutada veekeskust ja käia odavamalt spordibaaside jõusaalis.

Fitclubi populaarseimad trennid on Tammeveski sõnul Les Millsi maailmakuulus BodyPump — lihasevastupidavustrenn kangi ja raskustega — ning jooga, tai chi ja Pilatese elemente ühendav Les Millsi BodyBalance.

Mõlemas fitnessiklubis maksab trennikord viis eurot, odavamalt saab soetada kuu–, kvartali– või aastapaketi.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
35 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
vot nii
10 aastat tagasi

Teate, kui pajud, kohe paljud siiski kiidavad Fitclubi ja seda juba ainuüksi Treenerite ja treeningute pärast. See Whitelady on rohkem selline tantsuliste kalduvustega, kui nüüd vägagi aus olla-

treenitav!
10 aastat tagasi

Ma ei ole ennem käinud kusagil, aga sügisest hakkasin käima fitclubis ja sealsed treenerid on nii tarmukad ja teadjad. Nad soovitavad ja jagavad nii palju tarvilikku infot, nii individuaalselt, kui ka kõvasti. Sealt saad teada, mida ja kuidas teha, mida süüa kuidas saad personaalsed numbrid jne. Tegelikult oligi paan hakata embas-kumbas klubis käima jääda, aga kui olin seal mõned korrad olnud, siis teadsin, et fitclub on just see õige, kuna siiski on oluline, kui palju treener ka ise haritud on. Mis mulle meeldib, treener ootab koos treenitavatega trenni lagust ja räägib ka juttu ja saalist lahkub ta viimasena saadab kõik… Loe rohkem »

neiu
10 aastat tagasi
Reply to  treenitav!

Käisin mõlemas ka, igal pool on omad plussid ja miinused kokkuvõttes mõlemad on head saalid heade treeneritega.

Meelis
10 aastat tagasi

Siis ei tohiks ükski tumedanahaline Haapsallu tulla, siin on Valge Daami linn.APPI

elanik
10 aastat tagasi
Reply to  Meelis

Nii lapsik!

Katu
10 aastat tagasi

Ma ei saa aru miks te seda uut klubi piinate..???? Käisin üle pika aja FitClubis trennis, kus treeneril oli minust ükskõik. Ei andnud ta nõu, mis vahendeid võtta ega parandanud asendit. Samuti tehti treenerite poolt maha uut klubi. Mida asja???Nii madalale on FitClub läinud, et materdab klientide ees konkurente. Ma siis läksin uut klubi ise vaatama. SUPER. Mulle meeldib ruum, treeningud ja et treener ei õpeta ja ei paranda asendit..loll jutt. Aitas mind vahendite valmimisest kuni treeningu lõpuni. Soovitan kõigil ise ära proovida, mitte uskuda kadedate juttu.

Valge Daam
10 aastat tagasi
Reply to  Katu

Sul on kahjuks õigus Katu!

klient
10 aastat tagasi
Reply to  Katu

Tõesti! Mingu ja tehku sporti parem olgu vait!

???
10 aastat tagasi

millisele viimasele sa viitad?

Anti Neeger
10 aastat tagasi

Ei tea kas sellesse White Lady saali neegrinaist sisse lubataks. Kuidagi väga rassistlik nimi klubil, väga rassistlik.

Meelis
10 aastat tagasi
Reply to  Anti Neeger

Valge Daam on Haapsalu ajalugu, kultuur, eripära.

uskumatu
10 aastat tagasi
Reply to  Anti Neeger

Kas millestki muust ei ole mõelda!

1
10 aastat tagasi

Fitclub on parim Haapsalu spordiklubi!

to 2
10 aastat tagasi

Mida jutt, sa pole veel käinud, aga tead, et meeldib, Visuaalne vaatlemine ei tule kõne alla, kui sa ei tea, kas saalis on valgust, õhku, treeneri kompetentsus, treening ise…ärme asume siin lihtsalt tõsiasjale, et ma tean seda või toda inimest! Mina käin trennis ja tean, millist trenni ma tahan teha ja mis mulle sobib.

sportlane
10 aastat tagasi

Mõlemad saalid on huvitavad ja soovin toredat toimetamist sinna!

arvan
10 aastat tagasi

et need kaks klubi on väga erinevad. Meeldib Fitclub, sest võimalusi on rohkem ja treenerid paremad.