Päästeamet kutsub osalema postrikonkursil “Kodu tuleohutuks”

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Päästeamet ootab inimesi osa võtma postrikonkursist teemal “Kodu tuleohutuks”. Osalemiseks tuleb esitada originaalne hüüdlausega poster, mis propageerib kodust tuleohutust ning motiveerib inimesi selle eest hoolt kandma. Postrite saatmise viimane tähtaeg on 10. november.

“Konkursi eesmärk on suunata inimesi loominguliste lahenduste kaudu tuleohutuse teemal kaasa mõtlema,” selgitas päästeameti ennetustöö osakonna peaspetsialist Kädli Rooste.

Parimate postrite autoreid premeeritakse tahvelarvuti ja nutitelefonidega, välja pannakse eripreemiaid, väärt auhinnaga tunnustatakse publiku lemmikut. Kõige tabavamaid töid kasutatakse tuleohutusalases ennetustöös internetilehekülgedel, teavitusmaterjalides ja väliüritustel. Parematest töödest pannakse kokku näitus.

Postrit luues võib inspiratsiooni otsida järgmistest märksõnadest: hooletus suitsetamisel, tähelepanuta jäetud küünlad, tikud, hooldamata tulekolded ja korstnad, katkised või vanad elektriseadmed, pliidile unustatud söök, suitsuandur, tulekustuti.

Töid saab konkursile esitada digitaalsel kujul aadressile rescue@rescue.ee kuni 10. novembrini (kaasa arvatud). Osalema on oodatud kõik huvilised alates 16. eluaastast.

Postrite loomisel võib kasutada näiteks veebipõhiste programmide abi:
http://www.postermywall.com/
http://www.jukeboxprint.com/editor/poster_creator.php
http://www.brother.com/creativecenter/us/en_us/business/poster/index.htm

Konkursi tingimustega saab tutvuda siin.

Lisainfot saab päästeameti kodulehelt ja Facebooki lehelt.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments