Aasta isa kandidaate on viis

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Läänemaal esmakordselt välja antava aasta isa tiitlile on esitatud viis kandidaati, aunimetuse saaja kuulutatakse välja isadepäeval.

Aunimetusele on esitatud kaks isa Haapsalust, kaks Nõvalt ja üks Taeblast. Maavanem Innar Mäesalu sõnul on kõik kandidaadid tugevad ja valiku tegemine saab olema raske.

Nominentide hulgast valib aunimetuse saaja välja kolmeliikmeline komisjon.

Läänemaa aasta isa tiitli eesmärk on väärtustada isadust ja perekonda ning tunnustada isa rolli laste kasvatamisel. Varem pole Läänemaal sellist aunimetust välja antud.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
ei tea
10 aastat tagasi

ei saa eriti sellest aru,et kuidas saab valida tuhandest isast (või siis emast )selle kõige-kõige parema.Mille järgi ja kes omab piisavalt elutarkust,et see valik teha ? Mõni üksik tagasihoidlik lapsevanem,kes on oma elu pühendanud lapsele,ise loobudes paljudest rõõmudest elus…Selliseid on ju ka palju…nendest ei räägi keegi ja minu arust on nad lugupidamist väärt

Tont.
10 aastat tagasi

Kolme, täiskasvanud ja oma elus hästi hakkama saava lapse isana olen Heidi kommiga täielikult nõus. Ja kindlasti on Eestis tuhandeid tublisid isasid,kes oma peret armastavad ning sotside pedekampaaniaga Erinevus rikastab,nõus pole. Aga võib-olla mõtles Sots. ministeerium rikastamise all isikuid,kes kampaaniaraha sujuvalt oma taskusse libistasid ning nii rkkamaks said ??

Heidi
10 aastat tagasi
Reply to  Tont.

Kahju, et et tea “Aasta Isa” statuuti, aga praegust Eestit ja perepoliitikat jälgides paneb imestama, et on VEEL ÜLDSE heas möttes “kangelasisad,” kel on rohkem kui 2 last ja 1 naine, kellele on antud töotus olla surmani koos nii heas kui halvas… Sooviksin, et neid KÖIKI tuleks tunnustada-tänada! Ka Teid, lp Tont…

Heidi
10 aastat tagasi

Tore, et pere (MEES-NAINE-LAPSED) tunnustatakse ja väärtustatakse! Riiklik PEREkampaania, MEES-MEES ja NAINE-NAINE ei leidnud önneks soodsat pinnast! Jälle möttetult raisatud riigi raha…
Kahju ka, et Läänemaal AINULT 5 kandidaati, aga loodame, et nad pole “5 viimast,” nagu tuntud laulus…