1

Läänemaa kandidaadid ERRis: Andres Liiv – Sotsiaaldemokraatlik Erakond

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Läänemaa kandidaatide enesetutvustus rahvusringhäälingus: Andres Liiv – Sotsiaaldemokraatlik Erakond.

Neljapäeval oli ETV2-s saade “Valimised 2013. Vali mind, Läänemaa!”, kus said sõna volikogude kandidaadid Läänemaalt.

Igal erakonna ja valimisliidu nimekirja esindajal ning kõigil üksikkandidaatidel omavalitsuste kaupa oli võimalus esineda kuni 3-minutilise pöördumisega.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Hei -Hei
Hei -Hei

Pea nüüd hoogu hr Liiv ja tule taevast alla .Mille eest sa ehitad staadioni ,kergliikusteed ,paigaldad üle valla kaameraid ? Räägi kõigepealt sellest ,mille eest te Risti valla võlad ära maksate ! Kogu uus vald ei pea hakkab seda 800 000 € plekkima ja mitte essugi te ei ehita . No ei vali ma selliseid meha ,kes ühe valla tuksi keeravad ja siis ikka uuesti üritavad.

wpDiscuz