0

Teade Haava põik 7 garaažibokside kasutajaile

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Anname teada isikuile, kelle kasutuses on maaüksusel Haava põik 7 (tähistatud kaardil punase joonega) asuv garaažiboks: ootame teid 1. oktoobril kell 16 Haapsalu linnavalitsuse III korruse suures saalis, kus selgitame võimalikke maaomandi vormistamise variante. Palume kaasa võtta garaažikooperatiivi liikmeks astumise koosoleku protokoll või teised garaažiboksi kasutamist tõendavad dokumendid ja isikut tõendav dokument.

Haapsalu Linnavalitsuse maakorraldusosakond

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz