0

Lääne Elu paberleht 27. augustil

Kaire Reiljan

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Lääne Elu paberlehes näeb pildireportaaži Valge Daami aja üritusest. Foto: Arvo Tarmula
Lääne Elu paberlehes näeb pildireportaaži Valge Daami aja üritusest. Foto: Arvo Tarmula

Toiduabi jagamist oodati kella kuuest hommikul

Esmaspäevast kolmapäevani jagavad sotsiaaltöötajad Haapsalu linnavalitsuse taga elavas järjekorras Euroopa toiduabi, kuid kõik abivajajad järjekorda ei jõua ja järjekorras viimastele toitu ei jagu. Abi jagamine algas kell 10, kuid esimesed abisaajad tulid järjekorda juba neli tundi varem.

Lugu saab lugeda siit.

Lihulas sünnib valimisliit

Lihulas moodustavad Reformierakond, Keskerakond ja parteitud valimisliidu Lihula Areng ning lähevad valimistele ühisnimekirjaga. Vallavanema kandidaati pole veel avalikustatud.

Vikerkaare lasteaia remont lükkub taas edasi

Haapsalu Vikerkaare lasteaia renoveerimine algab kõige varem 1. jaanuaril, mitte sügisel, nagu viimati lubatud. Mullu septembris allkirjastas linn koos majandus– ja kommunikatsiooniministeeriumiga Eesti–Šveitsi koostööprogrammi, mille kohaselt pidi Vikerkaare remont energiasäästlikuks hooneks algama tänavu sügisel, kuid dokumentatsiooni ettevalmistamise venimine nihutab seda kuupäeva taas mitme kuu võrra.

Tudengid inventeerisid Lihula hooneid

Eesti kunstiakadeemia tudengid olid läinud nädalal Lihulas inventeerimas sealsel muinsuskaitsealal asuvaid ehitisi. Inventeerimise tulemusena valmib iga maja ajaloo, seisukorra ja huvitavamate detailide kohta põhjalik kirjeldus

Esitleti salliraamatut

Haapsalu pitsipäeval esitletud uus salliraamat tõi spetsiaalselt selleks päevaks avatud pitsikeskusse nii palju huvilisi, et rahvas ei mahtunud sisse. Pitsipäeva ühe osana esitles Saara kirjastus Karja tänaval asuvas pitsikeskuses vast valminud käsitööraamatut „Helga Rüütli sallid”, mille on koostanud haapsallased Helga Rüütel ja Siiri Reimann.

Valge Daami lavastus oli ülipopulaarne

Tänavu esietendunud Valge Daami legendi uus versioon, oratoorium “Valge Daami saladus” lõi publikurekordi. Nelja päeva jooksul käis etendust vaatamas üle 4000 inimese, neist pooled laupäeval. Nüüd on otsustatud, et “Valge Daami saladust” näeb ka järgmise aasta Valge Daami ajal.

Lääne Elus näeb ka pildireportaaži Valge Daami aja üritusest.

Rahvatantsijate tegus suvi

Kolmel Ulrika Graubergi juhendataval Haapsalu rahvatantsurühmal on olnud tihe suvi, mida täitsid esinemised nii välis- kui ka kodumaal.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz