Rühmatreeninguid tutvustav päev

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

25. augustil Haapsalu staadionil (suure vihmaga spordikeskuses) toimuv tasuta treeningpäev on mõeldud kõigile, et näha ja proovida erinevaid Haapsalus pakutavaid rühmatreeninguid. Nõu saab küsida toitumis– ja treeningnõustajalt ning zumbatada populaarse külalistreeneri Katrin Väli juhendamisel.

Päeva nimeks on saanud trennimaraton nelja tunni ning järjest toimuvate treeningute tõttu. Kindlasti ei eelda see kõikidest trennidest osavõttu, vaid on hea võimalus proovida või eemalt vaadata erinevate ja mitmekülgsete rühmatreeningute ülesehitust ning tutvuda toredate treeneritega. Treeningpäevale on oodatud iga inimene olenemata eelnevast treeningute kogemusest, soost või vanusest. Kaasa saab teha täpselt nii palju ja just neid treeninguid, mis huvi pakuvad ja julgelt võib tulla ka lihtsalt vaatama. Regulaarne füüsiline aktiivsus on organismile eluliselt vajalik, kuid treenimise järjepidevuse ja motivatsiooni tagab vaid meeldiv ja sobiv treeningstiil. Erinevate rühmatreeningutega tutvumiseks on trennimaratoni päev just ideaalne. Ka riietus ei määra olulist rolli, on ju suvi, seega saab võimelda ka igapäevases riietuses ja soovi korral paljajalugi. Võta kaasa piknikutekk, tule vaata lõbusaid ja õnnelike treenijaid, võimle kaasa, täida väike kohalolemise lipik ning osale loosimises.

Kell 14.30 algab vestlusring toitumis– ja treeningnõustajaga, kus arutatakse, kuidas elada õnneliku, terve ja tugevana. Trennimaraton algab tõelise peoga: Partyböömis proovitakse imelihtsate sammudega erinevaid tantsustiile nagu näiteks hiphop ja broadway. Fitaeroobika on mõnusate, aga lihtsate kombinatsioonidega ning lihastööga vahelduv aeroobikatund, mis algab vereringe aktiveerimiseks ehk lihaste soojendamiseks mõeldud rahulike dünaamiliste venitustega ning lõpeb Hiina võitluskunstidest pärinevate Tai chi (Taiji) pehmete ja voolavate liigutustega. Ringtreeningus on jõusaalile sarnaselt erinevad harjutusjaamad, kus innustava treeneri Jana juhendamisel sooritatakse igas jaamas harjutus eraldi lihasrühmale. Kell 16.30 saab valida kahe täispika trenni vahel. Tantsusõpradele teeb Zumba-peo Tallinna treener Katrin Väli ning unistuste keha vormib Bodypump treener Oliveriga. Kell 17.30 järgnevad paralleelselt lõbus ja sensuaalne strip–aeroobika (kus kõik riided jäävad selga) ning higistamapanev siserattatreening. Maratonpäeva lõpetab imeline, rahu toov ning lihaseid lõõgastav-venitav Bodybalance. Kõikide kohaletulijate vahel loositakse välja motiveerivad üllatusauhinnad! Registreeri trennipäevale internetis www.bronn.ee/fitclub või telefonil 5666 6877.

Trennimaraton saab teoks Haapsalu linna, terviseklubi Fitclub treenerite ning mitmete heade toetajate koostöös.

Fitclubi treenerid

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments