Detailplaneeringu vastuvõtmine

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Haapsalu linnavalitsus võttis 16.08.2013 istungil korraldusega nr 473 vastu Lepa tänava elamuala detailplaneeringu Haapsalus.

Planeeritava ala suurus on u 43 000 m² ja see hõlmab reformimata riigimaad.

Planeeringuga nähakse ette moodustada 24 elamumaa sihtotstarbega krunti (2 ridaelamukrunti ja 22 üksikelamukrunti), 1 üldkasutatava maa krunt, 3 transpordimaa krunti. Kruntidele on määratud ehitusõigused kuni kahekorruseliste elamute ja ühekorruseliste abihoonete ehitamiseks. Planeeringuga on kavandatud tehnovõrkudega põhimõttelised asukohad, liikluskorralduse, parkimise, heakorra ja haljastuse põhimõtted. Detailplaneering vastab Haapsalu üldplaneeringule.

Detailplaneeringu avalik väljapanek toimub ajavahemikul 5.–18. september Haapsalu linnavalitsuse (Posti tn 34, Haapsalu) fuajees esmaspäevast neljapäevani kl 8–17, reedeti kl 8–16.30 ja Haapsalu linna kodulehel. Info telefonil 472 5316.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments