“Lauluga maale” Vormsis salvestatud saade on eetris laupäeval

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Saate "Lauluga maale" salvestusel laulis lisaks Gerli Padarile koos Vormsi rahva ja külalistega Ott Lepland. Foto: Arvo Tarmula
Saate "Lauluga maale" salvestusel laulis lisaks Gerli Padarile koos Vormsi rahva ja külalistega Ott Lepland. Foto: Arvo Tarmula

Vormsis 27. juuli õhtupoolikul salvestatud saade “Lauluga maale” on Eesti Televisiooni eetris laupäeval, 10. augustil kell 19.30. Saate kordust näeb nädala pärast, 17. augustil kell 10.25.

Peale Jüri Aarma ja Gerli Padari osales salvestusel Ott Lepland, kes andis samal õhtul kontserdi ka Vormsi kiigeplatsil.

Saate salvestusele Rumposse tuli umbes 400 saareelanikku ja olavipäevade külalist. Laulusaate lõppakordiks oli viikingipaadi saabumine saarele. Lõuna paiku Haapsalust startinud viikingid jõudsid Rumposse just saate salvestuse lõpuks.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
vanasti
10 aastat tagasi

küll vikingeid võõras rannas rõõmuga vastu ei võetud, tuldi ju põhiliselt röövima

kolkamentaliteet
10 aastat tagasi

Hull uudis küll! Äkki LE paneb üles, et täna on Aktuaalne Kaamera kell 21.00? Milline tase.

ära sa ometi saadet vaata
10 aastat tagasi

Herilane nõelas või? Miks maakonna väljaanne ei võiks kirjutada oma väikesaare tegemistest ja kajastusest? Võibolla teised ei viitsi ka kogu aeg Haapsalust (mis on sinu sõnu kasutades samasugune kolgas) lugeda?