Juhtkiri: Rumal lugu

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Saarlased otsisid oma muuseumi tarbeks soomusrongi kuulipilduri vaguni raami ja sattusidki Virtsus haruldasele vagunile. Maaomanikuga löödi käed ja ettevõtlikud saarlased toimetasid vaguni saarele.

Polnud ei neil ega ka maaomanikul aimu, et eelmine maaomanik oli vaguni juba mõne aasta eest Virtsu harrastusmuuseumile müünud. Et aga Virtsu mehed polnud nii pealehakkajad kui saarlased, ei kiirustanud nad vaguni äraviimisega. Õnnetuseks ei ole virtsulastel tehingu kohta ka muud tõestust peale pangaülekande.

Nüüd ongi tekkinud rumal seis, kus rõõmu omanäolise vaguni üle varjutab segadus. Mõlemal muuseumil oleks nagu vagunile õigus, mõlemad on vaguni heas usus ja ausalt ostnud.

Loodetavasti on nii saarlased kui ka virtsulased mõistlikud inimesed, kes suudavad maha istuda, asjad selgeks rääkida ja parima lahenduse leida.

Nagu ütles kitsarööpmelise raudtee üks entusiaste Mehis Helme: “Ükskõik millises muuseumis vagun on, peaasi et teda säilitatakse ja käest ära ei lasta.”

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
56 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
jordan shoes
9 aastat tagasi

Your location is valueble for me. Thanks!
jordan shoes http://jordansscg.livejournal.com/600.html

mbt prezzi scarpe
9 aastat tagasi

“Scud Missiles in Syria,” WorldView, Vol. 2, No. 14, Longmont: DigitalGlobe, April 11, 2013.
mbt prezzi scarpe http://overseasoverwhelmed.com/about.php?p=mbt-prezzi-scarpe

zIXzLyhB
10 aastat tagasi

zIXzLyhB

cheap jordans
10 aastat tagasi

Your place is valueble for me. Thanks!
cheap jordans http://sneakerssyaf.yolasite.com/

cheap jordans free shipping
10 aastat tagasi

Hello! I just would like to give an enormous thumbs up for the superb information you’ve got here on this post. I are going to be coming back to your blog for alot more soon.
cheap jordans free shipping http://sneakerssyaf.webnode.cn/news/baseball-caps-obtainable-a-lot-of-types-of-different-styles/

jordans for cheap
10 aastat tagasi

quite nice post, i certainly really like this site, keep on it
jordans for cheap http://sneakerssyaf.edublogs.org/

ray ban wayfarer rb2140 901 black
10 aastat tagasi

“I will not show a remedy besides(Having fun with the business licence plate) Wasn’t the objective lake signed these discussion posts of your new orleans team, Brees assumed. “The sport was ultimately grant the offer so as to notice upcoming and finished this professional in modern Orleans.. It is exactly what i am engaging in totally into and that is certainly surely all I can tell,.
ray ban wayfarer rb2140 901 black http://www.bayhealthfoundation.org/favicon.asp?id=5981

oakleys sunglasses ioffer
10 aastat tagasi

Noisy. 1970 RJ Reynolds smoking cigarettes(RJR) Very important result exposure to it after that is a tv promotion is banned by means of us tv set. RJR decided to buy car and truck horse speed bike race car, Simply wasn pleased with isn’t jam a single downline.
oakleys sunglasses ioffer http://www.minneapolisfoundation.org/homePAGE.asp?id=74

wholesale bags
10 aastat tagasi

Juhtkiri: Rumal lugu | Lääne Elu
wholesale bags http://www.googletest.com

gucci wallet sale
10 aastat tagasi

Great little shoe charm, fast shipping, thanks!!
gucci wallet sale http://www.yonka-men.com/Gucci-Wallets/