1

Risti Golfiklubi detailplaneeringu kehtestamine

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Risti vallavolikogu kehtestas 19. juuni otsusega nr 22 Risti Golfiklubi detailplaneeringu (edaspidi Golfiklubi DP). Golfiklubi DP algataja ja kehtestaja on Risti vallavolikogu, planeeringu koostamise korraldaja on Risti vallavalitsus (Tallinna mnt 4, 90901 Risti; e–post vv@risti.ee). Detailplaneeringu ja KSH koostaja on OÜ Pärnu Instituut (e–post parnuinstituut@gmail.com).

Koostatud detailplaneeringuga on kavandatud terviklik elamu– ja äriotstarbeliste kruntidega ala ja see on kehtivat üldplaneeringut muutev. Detailplaneeringuga on planeeritav ala (u 165 ha) jagatud 226 krundiks (210 elamukrunti, 15 ärikrunti, 1 üldkasutatav- lasteaia rajamiseks) ja määratud ehitusõigused ning olulisemad arhitektuurilised nõuded golfiklubi hoonete, elamute ja golfiklubi teenindavate ehitiste rajamiseks. On lahendatud ka kruntide varustamine tehnovõrkudega ja planeeritud juurdepääsud planeeritavale alale ning määratud servituutide seadmise vajadused. Sõlmitud on kokkulepe arendajaga ehitusseaduse § 13 kohaste kohustuste üleandmiseks.

Paralleelselt detailplaneeringuga viidi läbi KSH protsess. KSH läbiviimisel leiti mitmeid soovituslikke meetmeid, mis aitavad tagada kõrgetasemelise keskkonnakaitse ja edendada säästlikku arengut. Golfiklubi DP-ga ja KSH-ga saab tutvuda Risti valla kodulehel (www.risti.ee) detailplaneeringute kaustas ja tööajal Risti vallavalitsuses (aadressil Tallinna mnt 4, Risti alevik, Risti vald, Läänemaa).

Risti vallavalitsus

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Jadid
Jadid
You have a pretty big purse, all the stuff inisde looks very pretty, girlie and fun. Okay, I’m not very good at figuring things out, but it sounds like you are working at some place that has to do with weddings? Am I right? Congratulations on the job. It’s nice to have a routine and something to do each day, but it might be kinda hard after being able to sleep in like you have been. Sounds like you need to be stocked up with some coffee. What kind do you drink? Did you try the blogger draft template yet?… Loe rohkem »
wpDiscuz