Kreutzwaldi tn 13 detailplaneeringu teise eskiislahenduse avalik arutelu

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Neljapäeval, 20. juunil kell 15 toimub Haapsalu linnavalitsuse saalis F. R. Kreutzwaldi tn 13 kinnistu detailplaneeringu teise eskiislahenduse avalik arutelu.

Eskiislahendus teeb ettepaneku jagada planeeritav F. R. Kreutzwaldi tn 13 kinnistu viieks krundiks: neli krunti sihtotstarbega elamumaa ja üks krunt sihtotstarbega teemaa. Detailplaneeringus on arvestatud planeeritava ala naaberkinnistute ajalooliselt väljakujunenud sihtotstarvet ja hoonestuse struktuuri.

Igale elamukrundile võib ehitada ühe eramu ja ühe abihoone. Kahe hoone ehitusalune pind ühel krundil on kuni 175 m². Kahekorruseliste elamute lubatud suurim kõrgus katuseharjani on 9 m. Parkimine on lahendatud krundisiseselt.

Planeeringu eskiislahendusega saab tutvuda 13.–20. juunini Haapsalu linnavalitsuse fuajees igal tööpäeval tööpäeva ulatuses ja Haapsalu linna kodulehel.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments