0

Nelli Paju jõudis EMil poolfinaali

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Värske Eesti meister Nelli Paju on jõudnud Poolas Torunis peetavatel U23 Euroopa meistrivõistlustel naiste epee individuaalturniiril juba poolfinaali, teatas vehklemisliit. Veerandfinaalis alistas ta torgetega 15:12 rumeenlanna Maria Udrea.

Alagrupis viis võitu ja ühe kaotuse teeninud Paju sai play-off tabelisse kuuenda asetuse. Teel veerandfinaali alistas Paju torgetega 15:12 horvaatlanna Roberta Ilijasevi ja seejärel kaheksandikfinaalis sama tulemusega norralanna Pia Klafstadi.

Paju kohtub nüüd poolfinaalis Eesti aja järgi kell 19.20 sakslanna Maria Hugas-Mallorquiga.

Paju ja Hugas-Mallorqui vahelist kohtumist on võimalik otse jälgida SIIT.

Teistest võistlustules olnud eestlannadest sai Katrina Lehis 21., Veronika Zuikova 27. ja Anu Hark 34. koha. Lehis kaotas 32 parema hulgas hilisemale poolfinalistile Itaalia esindajale Marta Ferrarile 11:15, Zuikova pidi pääsul kaheksandikfinaali tunnistama poolatari Natalia Krolaki nappi 15:14 paremust. Anu Hark piirdus alagrupiturniiriga.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz