1

Ootame kõiki looduskaitsekuu matkapäevale „Pärand täis elu”!

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Keskkonnaamet kutsub laupäeval, 25. mail matkama Kiideva–Puise matkarajale. Matkame Matsalu lahe põhjakaldal mööda kunagi kasutuses olnud vankriteed, mis ühendas Kiideva ja Puise küla. Matka alustame Kalakülast, kus Tiiu Tomingas räägib piirkonna ajaloost ja tänapäevast. Buss väljub Haapsalu veekeskuse eest kell 10. Matka juhendab Marje Loide.

Selga ja jalga mugavad ja ilmastikuolude kohased riided ning jalanõud. Kaasa võiks võtta binokli ja fotoaparaadi! Matkal peame koos pikniku, selleks võtta kaasa oma leivakott. Matkapäev on osalejaile tasuta!

Üritust toetab SA Keskkonnainvesteeringute Keskus.

Lisainfo ja registreerimine: Ave Huugen, tel 5047 219, ave.huugen@keskkonnaamet.ee.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Maie Kotkas
Maie Kotkas

Mina tulen matkama.

wpDiscuz