0

Homme koguneb maakonna arenduskoda

Kaie Ilves

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Homme kell 10 koguneb Saare mõisas Noarootsis Läänemaa arenduskoda, et teha aastakokkuvõtteid.

Läänemaa arenduskoda on maavanema nõuandva organina loodud 2007. aastal ja koguneb kaks korda aastas: sügisel ja kevadel. Sügisel tehakse aasta plaane ja kevadel kokkuvõtteid, selgitas Lääne maavalitsuse arengu– ja planeeringuosakonna juhataja Merle Mäesalu.

Homsel koosolekul on kaks eesmärki: anda ülevaade eelneva aasta saavutustest, samuti vajakajäämistest valdkonniti;  tutvustada Euroopa Liidu arengueesmärke ja rakendusmeetmeid ning leida ühisosa maakonna eesmärkidega.

„Sel aastal korraldame koosoleku koostöös Europe Direct Läänemaa teabekeskusega,” sõnas Mäesalu.

Koosolekul saavad sõna maavanem Innar Mäesalu, Lääne maavalitsuse sotsiaal– ja haridusosakonna juhataja asetäitja Anneli Vaarpuu, keskkonnaameti Hiiu–Lääne–Saare regiooni juht Kaja Lotman, Läänemaa arenduskeskuse juht Andres Huul, Euroopa komisjoni Eesti esinduse majandusnõunik Katrin Höövelson jt.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz