0

Eesti naisjuunioride epeekoondis jõudis MMil veerandfinaali

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Eesti naisjuunioride epeekoondis koosseisus Katrina Lehis, Veronika Zuikova, Gaia-Marianna Siim ja Anu Hark alistas Porecis toimuval juunioride MMil kaheksandikfinaalis Poola 44:37 ja läheb homsel põhiturniiril veerandfinaalis vastamisi Lõuna-Korea naiskonnaga, teatati vehklemisliidust.

Avaringis oli Eesti kindlalt 45:16 parem Columbiast. Kohtumises Poola vastu juhtis Eesti enamuse aja matšist, viimasele minimatšile mindi viigiseisul 35:35. Koondise liider ja värske MM-pronks Lehis näitas viimases kohtumises head võistlusnärvi ning alistas poolatari Jagoda Zagala koguni 9:2.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz