Taebla tööstusala detailplaneeringu algatamine

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Taebla vallavalitsuse 08.11.2012 korraldus nr 229 algatati Taebla tööstusala detailplaneering ning otsustati jätta algatamata keskkonnamõju strateegiline hindamine.
Detailplaneeringu koostamise eesmärgiks on Taebla alevikus asuva u 10 ha suuruse tööstusala planeerimine. Planeeringuga kavandatakse kinnistupiiride muutmist, ehitusõiguse andmist tootmis– ja ärihoonete ehitamiseks ning parkimis– ja liikluskorralduse muutmist. Detailplaneering ei muuda kehtivat üldplaneeringut.
Keskkonnamõju strateegiline hindamine detailplaneeringu koostamisel ei ole eelhinnangu ja Keskkonnaameti seisukoha põhjal vajalik, sest planeeringuga ei kavandata olulise keskkonnamõjuga tegevusi.
Detailplaneeringu koostamise algataja ja korraldaja on Taebla Vallavalitsus (aadress Haapsalu mnt 6, Taebla alevik, Taebla vald, Lääne maakond), koostaja OÜ Argepo (aadress Välja talu, Haeska küla, Ridala vald, Lääne maakond) ja kehtestaja Taebla Vallavolikogu (aadress Haapsalu mnt 6, Taebla alevik, Taebla vald, Lääne maakond).
Detailplaneeringu algatamise korraldusega on võimalik tutvuda Taebla Vallavalitsuses ja valla kodulehel www.taebla.ee.

Taebla vallavalitsus

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments