Epeevehkleja Katrina Lehis tuli juunioride MK-etapil kuuendaks

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Haapsalu neiu Katrina Lehis (En Garde) sai Bratislavas naisjuunioride epeevehklemise MK-etapil 200 vehkleja seas kuuenda koha. Maailma edetabelis tõstis see tulemus Lehise neljandaks.

Alagrupis viis võitu ja ühe kaotuse teeninud Lehis alistas play-off`i avaringis rootslanna Emelie Mummi 15:5, seejärel 15:14 sakslanna Alexandra Ehleri, 32 parema hulgas iisraellanna Polina Melentievi 15:9 ja kaheksandikfinaalis poolatari Kamila Pytka 15:11.

Veerandfinaalis pidi Lehis tunnistama venelanna Daria Martõnjuki 15:7 paremust. Etapivõidu sai venelanna Violetta Hrapina, kes finaalis alistas ameeriklanna Anna Van Brummeni 15:14.

Meesjuunioride seas oli Eesti parimana 22. haapsallane Peeter Turnau (En Garde). Teel 32 parema hulka alistas ta esmalt USA esindaja Jake Raynise 15:10 ja seejärel kohaliku vehkleja Ondrej Ille 15:9. Teel kaheksandikfinaali pidi Turnau tunnistama ameeriklase Lewis Weissi 15:12 paremust.

Margo Lehis sai 143. koha. Kokku osales 254 vehklejat.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments