0

Lääne maavalitsus otsib oma meeskonda ühistranspordi vaneminspektorit

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Ühistranspordi vaneminspektor on vanemametnik, kelle töökoormus on 0,5 ja tööle asumise aeg oktoober 2012.

Ametikoha põhiülesanded on sõiduõigust tõendavate dokumentide kontrollimine Lääne maavalitsuse korraldatavatel ühistranspordiliinidel, järelevalve teostamine maakonna ühistranspordi avaliku teenindamise lepingute täitmise üle ja väärteomenetluse elluviimine.

Lisainfo: www.laane.maavalitsus.ee, Merle Mäesalu (tel 517 1704, e–post Merle.Maesalu@lmv.ee).

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz