Poiss ei saanud lubatud ajal tasuta viburajale

Kylaline

info@le.ee

Eelmisel nädalal kirjutas Lääne Elu, et lapsed saavad linnuse vibutiirus sel aastal igal esmaspäeval kümnest kaheteistkümneni tasuta harjutada.

Toimetusse helistas pettunud lapsevanem, kelle poeg läks eile kella kümneks linnusesse vibu laskma. Poiss pidi vibutiirust pettunult tagasi tulema, sest linnuses öeldi talle, et laskmine maksab viis eurot ja mingit tasuta harjutamise võimalust ei ole.

Lääne Elu võttis ühendust vibutiiru pidaja Heiki Noodiga. Noot kommenteeris, et arusaamatus tekkis, kuna väike poiss rääkis noormehega, kes oli tulnud alles oma esimesele proovipäevale. Noormees luges ilmselt seina pealt vibulaskmise hinnakirja ega olnud tasuta harjutamise kokkuleppest kuulnud, kuna ei töötanud veel vibutiirus.

Noodi sõnul said kõik teised huvilised probleemideta vibu lasta ja tasuta harjutamise võimalus on igal esmaspäeval kümnest kaheteistkümneni lastele olemas.

Pettunud poiss võib Noodi sõnul igal ajal linnusesse tagasi tulla, et laskmata jäänud nooled siiski lendu saata.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Vibu
11 aastat tagasi

Kas ikka ennem loetakse ka mida kirjutatakse. Ei tea kuidad need laskmata jäänus vibud siis lendu saadetakse, no tahaks seda oma silmaga kohe näha.

Kaedon
10 aastat tagasi
Reply to  Vibu

Hey, good to find soenmoe who agrees with me. GMTA.