Kaia Kanepi jätab Wimbledoni turniiri vahele

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Foto: www.kaiakanepi.com

Kaia Kanepi kodulehe teatel peab Eesti esitennisist pärast Estorili turniiri tekkinud kandade tundlikkust pidama vähemalt neljanädalase võistluspausi ega osale Wimbledoni turniiril.

Kaia oma sõnadega: “Tegime jalgadest pilte ja olukord on selline, et mul tuleb minimaalselt neli nädalat võistluspausi pidada, mis tähendab seda, et Wimbledon jääb sel aastal kahjuks vahele. Eks siis paistab, kuidas ravi läheb. Kerge koormusega trenni võin teha, aga tõsisemate treeningutega saan alustada vastavalt sellele, kuidas ravi edeneb.”

Tennisemängija tervenemise eest kannavad hoolt doktor Madis Rahu ja kiropraktik Rainer Kägo.

Pariisi turniirile tagasi vaadates ütles Kanepi, et on väga rahul, millega ta Prantsusmaa lahtistel meistrivõstlustel hakkama sai. “Ma arvan, et mäng Mariaga oli mulle väga õpetlik – see näitas, mis tasemel tema on ja mida mina saaksin paremini teha. Sellist mängutempot ma ei olnud varem kohanud,” rääkis Kaia.

Millisel turniiril Kanepi järgmisena osaleb, selgub kolme-nelja nädala pärast. Kindlasti soovib ta osa võtta 28. juulil algavast Londoni olümpiamängude tenniseturniirist.

Kanepi on seni osalenud 25 järjestikusel suure slämmi võistlusel (2006. aasta Roland Garros kuni 2012. aasta Roland Garros).

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments