Bill Rebane Haapsallu ei tule

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Seekord Haapsalu õudus- ja fantaasiafilmide festivali erikülaliseks planeeritud Bill Rebane otsustas Haapsallu tulekust loobuda ja saadab festivalile videotervituse.

„Kahjuks selgus mõni päev tagasi kurvastav asjaolu, et varem väljakuulutatud HÕFFi erikülaline, eesti juurtega filmimees Bill Rebane siiski ei saa kodumaad külastada,” teatab festivali kodulehekülg. „Veebruaris 75aastaseks saanud vanahärra tervis pole enam see mis vanasti ning tema viimane lennureis jäi juba 20 aasta taha, sestap otsustas ennast trash-filmide ajalukku kirjutanud mees jääda kindlamale pinnale ning tutvustab oma loomingut enne filmiseansse video teel.”

Haapsalus näidatakse kahte Rebase teost. Reedel kell 22.30 näeb Rebase kõige kuulsamat teost, 1975. aastal valminud B-filmide klassikat “Hiidämblike sissetung” ja laupäeval, kell 22.15 tema viimaseks jäänud täispikka filmi, slasher-žanrisse kuuluvat thriller’it „Verine lõikus ehk Timy Tim on Pervo-Mervo”.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments