Läänemaa autosportlased Rapla rahvaspindil

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Nädalavahetusel peeti Raplas rahvasprint, mis oli järjekordne võistlus tänavasõiduautodele. Võistlus kuulus ka Lääne regiooni meistrivõistluste arvestusse.

Haapsalust oli kohal noor Egert Jakobi, kes oli sellisel võistlusel esimest korda ja pidi veel tunnistama kiirematel autodel sõitvate konkurentide paremust.

2WD-S klassis tegid kaasa Haapsalu etapi võitnud Marko Kukuškin ja Valmar Gilden. Kukuškin saavutas 21 võistleja seas 10. koha, Gilden oli 11.

4WD klassis võistles Kaido Saul, kes oli rajal laenatud tehnikaga, kuna enda oma tõrkus, ja sai 15 võistleja seas 13. koha.

SU klassis olid kuuest startijast pooled Haapsalu sõitjad – Madis Kruusma, Kalle Kruusma ja Üllar Paas. Poodiumikohad jagunesid Madis Kruusma, Kalle Kruusma ja hiidlase Rainis Kallase vahel. Kuna Madis oli taganud endale kahe vooru võiduga esikoha ja autol ilmnesid tehnilised probleemid, siis tema kolmandas voorus ei startinud, et Kalle Kruusma saaks otsustavas voorus sõita ja Rainisega teised kohad paika panna.

Järgmised võistlused on 13. mail Kehalas ja 20. mail Jõhvis. Ülevaade Rapla võistlusest on Kanal 12-s 29. aprillil kell 18.55 saates „Mootorite maailm“.

Kalle Kruusma

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments