Teet Kallasvee põrm sängitati Haapsalu metsakalmistule

Lehte Ilves

lehte@le.ee

Täna saadeti kultuurikeskuse rõdusaalist Haapsalu metsakalmistule urn Teet Kallasvee põrmuga.

Järelehüüetes meenutati Teet Kallasveed Haapsalu linnapeana aastail 2002–2007, omavalitsusliidu tegevjuhina, kindlasõnalise kaptenina, hea abikaasa, isa ja pojana; Rotary klubi liikmena; mehena, kes julges unistada ja oma unistusi teoks teha; Haapsalu luteri koguduse liikmena; kirgliku ja särava isiksusena, mitmekülgse spordimehe ja ustava sõbrana.

Omavalitsusliidu juht Ülle Erman meenutas, et oli pahurgi, kui omavalitsusliidu tegevjuhina töötanud Teet Kallasvee mullu jaanuaris teatas, et paneb ameti maha ja läheb merele. „Nüüd on mul hea meel, et läksid oma unistust ellu viima,” tunnistas Erman. Linnapea Urmas Sukles kõneles, et nad olid Kallasveega poliitikas ja spordiväljakul rivaalid, aga ainult võistluse või volikogu istungi lõpuni. Teet Kallasvee linnapea–aega jäävad Haapsalus meenutama korda tehtud piiskopilinnus ja kultuurikeskus, promenaad, Karja tänav ja universaalne tennisehall.

19. märtsil 1966 Haapsalus sündinud Teet Kallasvee suri 11. aprillil.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments