Haapsalu linnakohvik ootab mõtetega inimesi

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Läänemaa vabatahtlike keskus kutsub laupäeval, 17. märtsil kell 12 linnakodanikke teist korda sotsiaalmajja linnakohvikusse.

Korraldaja Anu-Lii Jürmani sõnul on linnakohviku mõte koguda inimeste ootusi, soove ja ettepanekuid linnaelu parandamiseks. “Asjalikud ettepanekud tahame edastada vastavatele ametnikele ja organisatsioonidele,” ütles Jürman.
Samuti on linnakohvik koht, kus jagada oma mõtteid teistega ning leida ideede teostamiseks mõttekaaslasi.

Anu-Lii Jürman ütles, et seekordse kokkusaamise peateemaks on keskealiste ja vanemate inimeste kaasamine linna arengusse.

Kohvikusse tuleb oma mõtteid jagama MTÜ EstYes esindaja, kes räägib, millised on just 50-aastaste ja vanemate tegutsemise võimalused nende programmi raames.

EstYes on organisatsioon, mis pakub koolitusi, seminare, vabatahtlike projekte ja rahvusvahelisi laagreid erinevates riikides ja erinevates vanustes inimestele, ka keskealistele ja vanematele.

Samuti tegeleb EstYes noortevahetusega, seetõttu on Anu-Lii Jürmani kinnitusel kohtumisele oodatud ka noored linnaelanikud.
“See on hea võimalus info hankimiseks noortele, kes soovivad rahvusvahelist kogemust, näiteks laagrikogemust,” ütles Jürman.

Anu-Lii Jürman palub osaleda soovijail enda tulemisest võimalusel ette teatada telefonil 5322 9288 või ajyrman@gmail.com.
“See on meie kõigi mugavama äraolemise tagamiseks – nii on teada, kui palju kohvi keeta ja puuvilja varuda,” ütles Jürman.

Linnakohvikut korraldab Läänemaa vabatahtlike keskus koos sotsiaalmajaga. Kokkusaamised on plaanitud kord kvartalis.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments