Lauatennises võib tulla võimuvahetus

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Eeloleval pühapäeval toimuvad Läänemaa lauatennise meistrivõistlused kujunevad põnevaks, kuna oodata on hulgaliselt endisi mängijaid kogu maakonnast (Marina Verengof, Maris Vaino, Anna Chizhevich, Nikolai Saviots, Valeri Sobol jpt) ning kõiki huvitab, kui head meie noored on.

Läänemaa meeste esinelik on Eesti reitingus esisajas: Toomas Vestli 60., Aaro Õismets 80., Dirk Schöbe 92. ja Heikki Sool 98. Kahjuks on ära Nõva valla mees Dirk Schöbe ja nii saab neljanda paigutuse Jaanus Saviots (165.). Kas Sool suudab kohtunikutöö kõrvalt noormeestele vastu saada või ei?

Vähem huvitav pole reitingus kõrvuti seisvate naiste vastasseis Verengof versus Seiton (vastavalt 16. ja 17.).Kes tuleb pronksile? Kas treenerid Brok–Sool saavad paarismängus vastu paarile Vestli–Õismets? Või üllatavad hoopis teised tegijad?
Segapaarismäng on samuti ettearvamatu.

Seega näeb palju häid mänge ja ka vanematel on võimalus näha oma laste arengut.

Võistlused algavad kell 11.

Laupäeval aga mängivad Toomas Vestli, Aaro Õismets ja Heikki Sool Mustvees Eesti 2012. aasta võistkondlike meistrivõistluste I liigas viimased kolm mängu (Valga LTKK I, Viljandi LTK II ja Haiba SK I). Praegu on meeskond viies, kuid teoreetiline võimalus on tõusta neljandaks – selleks tuleb alistada kõik vastased.

Heikki Sool

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
panin
11 aastat tagasi

oma nime ja kõik haihtus. Olen selle inimese tegemisi jälginud aastaid Tublimast tublim! Maire. On võimalik , et kohtume mingis liigas