Võrumaa kirjanik Olavi Ruitlane kohtub Haapsalu lugejatega

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

Olavi_Ruitlane

Olavi Ruitlane. Foto Jaak Urmet, vikipeedia

Kolmapäeval, 22. märtsil kell 17.30 kohtub Haapsalu raamatukogus lugejatega Võrumaa kirjanik Olavi Ruitlane.

Ruitlase tuntumad romaanid on Vene sõjaväest rääkiv „Kroonu“ (2005), „Naine“ (2009) ja „Vee peal“ (2015). Lisaks romaanidel on Ruitlane kirjutanud ka luulet ja näidendeid.

Oma seni viimases romaanis „Vee peal“ räägib Ruitlane loo oma Võrus ja Tamula järve ääres veedetud lapsepõlvest. See on lihtne ja soe lugu kalapüüki armastavast poisist, kes õpib 80ndate Eestis tundma elu voorusi ja totrusi. "Vee peal" oli 2015. aastal üks Eesti enimmüüdud teoseid.

Olavi Ruitlane lõpetab Haapsalu raamatukogu kirjandusürituste sarja „Kirjanduslik kevad“, mille raames on Haapsalus selle aasta alguses esinemas käinud juba Birk Rohelend, Mathura ja Doris Kareva.

Kuigi üks ürituste sari saab läbi, ei tähenda see, et kevadel ei toimuks meil Haapsalu raamatukogus põnevaid kohtumisõhtuid. Nendest aga juba lähiajal.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments