0

Kivirähk esitleb Haapsalus oma uut lasteraamatut

Tarmo Õuemaa

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

Andrus Kivirähk Haapsalu Apollo raamatupoes. Foto: Kristjan Kosk
Andrus Kivirähk Haapsalu Apollo raamatupoes. Foto: Kristjan Kosk

Andrus Kivirähk esitleb laupäeval Haapsalu kaubamaja Apollo raamatupoes oma uut lasteraamatut “Tilda ja tolmuingel“.

Kivirähk avaldas oma uue lasteraamatu mai alguses.

Raamatu on illustreerinud kunstnik Takinada, kes juba aastaid joonistanud ja valmistanud käsitööna nukke. Nukule oli ta mõelnud juurde terve spektri isikuomadusi ja taustaloo. Kunstnik pöördus Kivirähki poole ja tutvustas Tolmuinglit ning nii hakkaski keerlema kahel loominguinimesel mõttelõng ja peagi valmiski raamat „Tilda ja tolmuingel“.

Raamatuesitlus algab kell 13. Pärast esitlust saavad lapsed ka meisterdada.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz