Kivirähk esitleb Haapsalus oma uut lasteraamatut

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

Andrus Kivirähk Haapsalu Apollo raamatupoes. Foto: Kristjan Kosk
Andrus Kivirähk Haapsalu Apollo raamatupoes. Foto: Kristjan Kosk

Andrus Kivirähk esitleb laupäeval Haapsalu kaubamaja Apollo raamatupoes oma uut lasteraamatut “Tilda ja tolmuingel“.

Kivirähk avaldas oma uue lasteraamatu mai alguses.

Raamatu on illustreerinud kunstnik Takinada, kes juba aastaid joonistanud ja valmistanud käsitööna nukke. Nukule oli ta mõelnud juurde terve spektri isikuomadusi ja taustaloo. Kunstnik pöördus Kivirähki poole ja tutvustas Tolmuinglit ning nii hakkaski keerlema kahel loominguinimesel mõttelõng ja peagi valmiski raamat „Tilda ja tolmuingel“.

Raamatuesitlus algab kell 13. Pärast esitlust saavad lapsed ka meisterdada.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments