Hiiumaa liinil võib laevaliikus peagi täielikult seiskuda

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

Harilaid (urmas lauri) (6)

Ka Harilaid ei saa enam Hiiumaa ja mandri vahel sõita. Arhiiv

On oht, et Hiiumaa liinil seiskub laevaliiklus peagi täielikult – merevesi on taas langenud alla kriitilise taseme ning tuul on niivõrd tugevnenud, et ka parvlaev Harilaid ei saa sõita, teatas Tallinna Sadama pressiesindaja Sirle Arro.

“Palume reisijatel võimalusel sadamasse ootama mitte tulla,” lisas ta.

Piletid saab tagastada lehel www.praamid.ee Abiks reisijale -> Pileti muutmine ja tagastamine. Ilmaolude tõttu ära jäänud reiside puhul tagastustasu ei võeta.

“Laevade kaptenid teevad jooksvalt otsuseid selle kohta, kas ilm lubab liinile minna või mitte. Niipea, kui laevaliiklus on võimalik, kohe ka laevaliiklus taastub. Palume jälgida operatiivset infot praamid.ee kodulehel ja Facebookis,” ütles pressiesindaja.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
tulin
7 aastat tagasi

just, kõik toimis ja meri suht rahulik, miks paanitseda

Urmas Lauri
7 aastat tagasi

Praamid.ee: 08.10.2016 Kell 17:50: Regula sõitis Heltermaalt välja ca kell 17:30 ja võttis suuna Rohuküla poole. Veetase on pööranud tõusule ning loodame, et saame tänased ülejäänud reisid teha vastavalt graafikule. Palun jälgige siiski jooksvat informatsiooni.

ott
7 aastat tagasi

Leedo viis oma vee ära.

Mati+Põdra
7 aastat tagasi

Facebookis mõned juba räuskasid, et mis Eesti riik see sihuke olgu. Ilmselt siis riik korjab vee lahest kokku ja saadab Brüsselisse.

nemechek
7 aastat tagasi

ei tea küll kuhu see vesi kaob?

Haapsalust
7 aastat tagasi
Reply to  nemechek

Leedo topib omakaevu!

veits
7 aastat tagasi
Reply to  nemechek

tuul puhub.