Lääne-Nigula vallalt saab taotleda haridusstipendiumi

Lehte Ilves

lehte.ilves@gmail.com

Lääne-Nigula vapp

Lääne-Nigula valla haridusstipendiumi saab taotleda gümnaasiumi abiturient, keskhariduse baasil kutseõppe viimase kursuse õpilane, Eesti või välisriigi ülikooli bakalaureuse-, magistri- või doktoriõppes õppiv üliõpilane. Taotleja peab olema rahvastikuregistri läinud aasta lõpu seisuga Lääne- Nigula valla elanik.

Stipendiumi taotlemiseks tuleb esitada vallavalitsusele avaldus koos põhjendusega, õpitulemuste väljatrükk, õpetaja või juhendaja soovitus. Kui taotletakse uurimis- või teadustöö kulude hüvitamist, siis ka kulu ülevaade.

Haridusstipendiumi fond on tänavu 3000 eurot. Taotlused arutab läbi stipendiumikomisjon ja teeb oma ettepaneku vallavalitsusele.

Mullu esitati üheksa haridusstipendiumi taotlust , neist kuuele määrati stipendium, selgitas valla haridusjuht Varje Paaliste. Viis stipendiaati olid üliõpilased, üks kutsehariduse õpilane. Stipendium määrati vahemikus 400-700 eurot. 

Stipendiumitaotlused tuleb saata 1. aprilliks.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments