Haapsalus süüdati advendituli

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Haapsalu Lossiplatsil süütas piiskop Tiit Salumäe täna õhtul advendiküünla, millest haapsallased vaatamata tuulisele ilmale laternatega koju advendivalgust viisid.

Haapsalu linnapea Urmas Sukles tõdes, et üks tegus aasta hakkab otsa saama. "Seda küünalt süüdates soovin, et need ärevad ajad, mis õnneks veel ei ole Eestisse jõudnud, siis ei jõuakski," ütles Sukles. 

Tiit Salumäe kutsus üles advendiajal igapäevarutiinist välja tulema. "Ärgem laskem elurutiinil enda üle valitseda, vaid valitsege ise elurutiini üle. Et oleks ka aega märgata inimesi enda ligidal ja kaugemal, sest meie ümber on palju neid, kes ootavad advendiajal meie hoolitsust ja armastust," ütles Salumäe.  

Fotod Arvo Tarmula

Advendiküünla süütamine 1. Tarmula Advendiküünla süütamine 2. Tarmula

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Kaamos | Haapalust
8 aastat tagasi

[…] Aga seda siiski vaid mõneks ajaks, sest traditsiooniliselt on ju jõulukuu selline aeg, kus jälle linn valgust ja sündmusi täis ning ka praeguseks on juba vaikselt mõnus sumin sees (vist alates 1. advendist). […]

tere
8 aastat tagasi

ilusat Jõuluaega, kallid haapsallased armsas Haapsalus

Vamps
8 aastat tagasi

Kena advendiaega kõigile Haapsalu elanikele, patriootidele ja fännidele! http://vambalver.wordpress.com/