Sander Ilves sai Otepää rahvasprindil esikoha

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Sander IlvesOtepää rahvasprindil selgitati paremusjärjestus kahe võistlussõidu põhjal. Sander Ilves tuli koju esikohaga, Marko Kokoškin sai teise koha.

Otepää teedel peetud rahvaprindil kaotas kolmandas voorus 4WD võistlusklassis võistelnud sõitja auto üle juhitavuse ning sõitis teelt välja vastu puud.

Kohale saabunud päästeameti töötajad aitasid võistleja autost välja ning kiirabi viis õnnetuse käigus põrutada saanud sõitja arstlikku kontrolli. Võistlusautot tõenäoliselt ei ole võimalik enam taastada.

Võistlus katkestati peale väljasõitu ja klasside paremusjärjestus selgus esimese kahe vooru tulemuste põhjal.

Meie meestest kindlustas Sander Ilves endale SU klassis esikoha juba kahe esimese vooruga, võites need kindlalt. Rauno Uustalu oli kuues, kokku oli klassis võistlejaid üheksa.

2WD-s klassis oli stardijoonel 23 sõitjat ning seal käis heitlus kõrgematele kohtadele sajandike arvestuses. Meie mees Marko Kukuškin pidi napilt alla vanduma Robert Peetsonile aga tõi Läänemaale ikkagi tubli teise koha.

Teisel läänemaa mehel Valmar Gildenil olid tehnilised probleemid ja tema võistlus jäi teises voorus pooleli ning kuna kolmandat vooru ei olnud siis paraku tulemust sellelt võistluselt kirja ei saanud.

4WD klassis oli stardis 23 võistlejat ja Kaido Saul oli nende seas 22. kohal.

Ilm oli ilus ja sõitjad jäid võistlusega rahule kuigi jäi varjutama see õnnetus mis õnneks õnneliku lõpuga.

Nüüd on väikene kahe nädalane paus ja 26. juulil on järgmine etapp Saaremaal. Saaremaal peaks meid läänlasi jälle stardis olema parasjagu,kuna see on ka meie Lääne regiooni MV etapp.

Kalle Kruusma

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments